Algemene voorwaarden

1. Je bent en blijft zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Ik, Marianne Ector, laat energieën stromen, geef advies en op verzoek coaching, waarmee je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt.

2. De behandeling is altijd persoonlijk gericht en bedoeld voor de persoon die op dat moment bij mij in de praktijk een behandeling ondergaat. Houdt hier alstublieft rekening mee wanneer je zelf de opgenomen of geschreven informatie verspreidt naar anderen.

3. Ik mag een afspraak weigeren indien deze niet correct voelt. Marianne Ector is niet aansprakelijk voor eventuele reiskosten welke hieruit voort kunnen vloeien.

4. Zaken die als zijnde een medisch advies zouden kunnen worden geïnterpreteerd, mogen nooit als zodanig worden geïnterpreteerd aangezien ik geen arts ben. Ga bij twijfel over je eigen psychische of fysieke gezondheid altijd naar de huisarts of een medisch specialist. Mijn behandeling is een aanvulling op en nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde.

5. Wanneer wij een afspraak op een bepaalde tijd hebben gemaakt, wordt er van je verwacht dat je op deze tijd aanwezig bent. Mocht je verhinderd zijn, geef dit dat uiterlijk 24 uur van te voren aan, zodat ik deze ruimte aan iemand anders kan geven. Mocht je 15 minuten na het afgesproken tijdstip niet aanwezig zijn zonder dit aan te geven middels mail, sms of telefoontje, vervalt de afspraak en is het mogelijk een nieuwe afspraak te maken. Echter pas op de eerstvolgende beschikbare datum.

6. Indien je nog vragen hebt over deze Algemene Voorwaarden, kun je contact met mij opnemen via de mail of telefoon.

7. Indien je op een afspraak verschijnt, geef je impliciet aan dat je akkoord bent gegaan met deze algemene voorwaarden zoals hier omschreven. Marianne Ector is onder geen beding verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant.Kvk Nr 09219824
Aangesloten bij SoloPartners.