combi

front


Recensies

Met Marianne had ik een afspraak gemaakt voor een healing. Het was een bijzondere ervaring.
Marianne fungeert als intermediair tussen de engelen, de andere wereld en de mensen, het aardse. Zij doet dit zonder oordelen, oprecht en liefdevol. Haar rustige en warme persoonlijkheid maakt dat je je snel vertrouwd voelt. Het is fijn dat de sessie wordt opgenomen, zodat je deze nog eens kunt beluisteren.

Een terugkerend thema in mijn familie is het moeilijk vinden om te leven, zwaar op de hand, gekoppeld aan een drukkend gevoel. Familie-karma mocht geheeld worden en het zware gevoel dat daarmee gepaard ging, is weggenomen waardoor de wereld er voor mij nu wat lichter uitziet. Tijdens de sessie voelde ik me krachtig en verbonden met de engelen. Dankbaar ben ik voor deze geweldige ervaring.

Jacobi, 2019


In het begin vond ik het een beetje spannend omdat ik niet goed wist wat er zou gaan gebeuren. Marianne heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd, wat ik heel prettig vond. Ik vind haar een hele lieve, zachte en eerlijke vrouw, ze weet wat ze doet. De healing was voor mij ontzettend bijzonder en waardevol, ze merkte verschillende dingen op zoals bijvoorbeeld trauma in mijn jeugd waardoor ik nu nog problemen ervaar met betrekking tot vertrouwen in andere mensen en afscheid nemen. Hierin herkende ik enorm veel, het raakte me diep maar ik voelde me gehoord. De healing heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft samen met haar engel, het trauma geheald en nieuwe energie gegeven Dat voelde erg bijzonder. Ik lag op haar behandeltafel en het was net alsof er rondom mijn lichaam warme veren vleugels waren, die mijn lichaam omsloten. Ik kreeg het gevoel van veiligheid en warmte, alsof ik echt ergens ín lag. Het was zo fijn, warm en veilig dat ik het liefst wilde blijven in deze bijzondere gewaarwording en dit bijzondere gevoel. Ik merk dat ik me door de healing en de nieuwe inzichten sterker voel.

Anne, 32 jaar, Den Bosch


Helen van familiebanden.
Ik had een afspraak bij Universe Healing voor een healing van familiebanden. Ik wist niet goed wat ik mij erbij voor moest stellen, dus ging ik blanco naar deze afspraak.
Een terugkerend item voor mij is: vertrouwen. Angst vervangen door vertrouwen.
De healing was nog maar net begonnen of mijn overleden vader meldde zich. De angsten die hij in zijn leven geprojecteerd had naar mij toe maakte dat ik die angsten van hem overgenomen had. Aartsengel Rafaël zag die verstoorde familieband en heeft deze geheeld zodat ik meer in mijn vertrouwen kon gaan staan en mij niet meer hoefde te laten leiden door mijn angsten.
Het was een mooie liefdevolle healing in een serene en veilige omgeving. In de dagen na de healing merkte ik dat de angsten veel minder waren geworden en dat ik moeiteloos meer in vertrouwen kon gaan staan.
Ik ben heel dankbaar voor deze healing.

Liefs Cathrien


Ervaring afstandshealing.

Marianne heeft een hele prettige, rustige stem. Ze geeft heldere en zuivere boodschappen door van diepe wijsheid. De healingen zetten veel in beweging en werken nog lang na. Je voelt je echt anders na een healing; krachtiger en meer ondersteund. Alsof alles wat je wil bereiken makkelijker gaat. Meer vanzelf.

Dorothe


Geraakt door de krachtige en liefdevolle reading van Marianne, zo echt en puur. Voelend dat heel duidelijk de banden en mensen naar voren komen die belangrijk zijn voor dit moment. Vanuit deze wereld en de andere kant. Alles mag er zijn, de mooie en de moeilijke dingen in de familiebanden. Liefde en loslaten. Aansluitend bij ons als mens-zijn, alles is goed.
Ik heb ervaren dat we veel liefde en steun ontvangen vanuit de andere wereld. Er vindt heling plaats vanuit het hart waar nodig. Mijn vader is zachter en meer ontspannen. Ik kan het loslaten nu ook echt toepassen in de praktijk en voel me dankbaar en geraakt in een moeilijk proces. Mijn twijfels over het goed willen doen zijn weggenomen, ik ervaar nu meer liefde door te kunnen zijn. Marianne kan veel in beweging brengen en helen, samen met haar engelen.

Marieke