combi

front

Voor mij is het duidelijk dat zowel lichamelijke als mentale klachten vaak hun oorsprong vinden in hoe wij mensen met ons zelf en met elkaar omgaan. Iedereen herkent hoe complex een relatie en vooral een familierelatie kan zijn. Tijdens de Healingen die ik de afgelopen tijd gaf, weet ik dat de prachtige engel die steeds aanwezig is, mij in staat stelt een bijzondere taak uit te voeren. Familiebanden die verstoord zijn worden zichtbaar en kunnen geheald worden. Lees daarover onder 'Healen van familiebanden'.

Als kind had ik al een bijzondere connectie met meervoudig beperkte mensen. Vooral mensen die niet in staat zijn om te praten hebben mijn aandacht. Het lezen van hun ziel via de ogen en lichaamstaal is voor mij een vanzelfsprekendheid. Ook voor hen kan ik familiebanden healen zodat ze zich prettiger voelen en kan ik een communicatiekanaal zijn met de wereld om hun heen.

Naast deze praktijk voor Healing ben ik Feng Shui professional en geef ik interieuradviezen.
Door Feng Shui toe te passen breng je balans in je interieur en daardoor ook balans in je leven.
Zie hiervoor de website: www.mec-design.nl/fengshui.html.
Eigenlijk komt alles neer op ontwikkeling, balans, verbintenis met jezelf en je leven op aarde en schoonheid in de meest ruime zin van het woord.